Nieuw groen voor Rondom West

Van maandag 2 maart t/m vrijdag 13 maart tussen 07.00 en 17.00 uur wordt er gewerkt aan de herinrichting van het groen bij Rondom West in Vlaardingen.
Het gebied langs de geluidswal van de A20 zal opnieuw worden ingericht met bomen en planten. 

Contact

Mail Leiding over Noord
Bel voor vragen over het project: 088 895 3690.

Herinrichting groen

Eneco heeft in overleg met de Gemeente Vlaardingen een herinrichtingsplan uitgewerkt en dat, waar dat van toepassing is, ook is gedeeld met Stichting Boombehoud Vlaardingen en Recreatie-schap Midden-Delfland. In dit plan staat welke bomen en struiken worden aangeplant in de groenstroken waar is gewerkt.

In de zomer en in het najaar van 2014 worden de terreinen gereed gemaakt. Dit heeft even tijd nodig, omdat de grond zich nog moet ‘zetten’. In het voorjaar van 2015 breekt het goede seizoen aan om te planten.

Nieuw groen voor Rondom West
Klik om te vergroten
 

Werkgebied herinrichting Rondom West

Wat kunt u verwachten

  • In verband met uw veiligheid is het fietspad Rondom West tijdens de werkzaamheden afgesloten vanaf de Van Viandenstraat (nabij BP  tankstation) tot de Hugo de Vriesstraat (nabij fietsersbrug) en is er een omleidingsroute van kracht (zie ook deze plattegrond) . 
  • De omleiding wordt door middel van borden aangegeven. Deze loopt via de Van der Werffstraat/ Zeemanstraat/Einthovenstraat/Van der Waalstraat. U fiets hierdoor ongeveer 400 meter extra. 
  • Het fietspad is buiten werktijden van 17.00 tot 07.00 en tijdens het gehele weekend beschikbaar.
  • De werkzaamheden zijn in principe geluidsarm. Echter kunnen we niet volledig uitsluiten dat u geen overlast ervaart van bijvoorbeeld draaiende motor van een shovel, graafmachine of kiepauto.
  • De uitvoering van de werkzaamheden zijn afhankelijk van weersomstandigheden. Regen, vorst of sneeuw kunnen van invloed zijn op de planning. 

Vragen en meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden of de uitvoering? Neem dan contact op met aannemer Donkergroen via 0172-232 178 of leidingovernoord@donkergroen.nl
Heeft u vragen over het project? Die ontvangen we graag via leidingovernoord@eneco.com.

Social media

De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.facebook.com/leidingovernoord en Twitter (@Leidingnoord).

Deze pagina
 

Nieuw groen voor Rondom West

Venster sluiten