Gezocht: leden voor de Klankbordgroep Windpark Autena

Rotterdam, 20 mrt 2017 - De voorbereidingen van de bouw van windpark Autena zijn inmiddels gestart. Graag gaan we met de inwoners van Vianen in gesprek. Daarvoor richten de gemeente Vianen en Eneco een klankbordgroep op. We nodigen u van harte uit om u aan te melden voor deze klankbordgroep.


Windpark Autena bestaat uit drie windmolens en wordt in de oksel van Knooppunt Everdingen en nabij de Autenasekade in Vianen gebouwd. De voorbereidingen van de bouw van windpark Autena zijn inmiddels gestart. Gezamenlijk kunnen de windmolens straks voldoende groene stroom produceren om alle huishoudens van Vianen te voorzien.

Graag gaan we met de inwoners van Vianen in gesprek. Daarvoor richten de gemeente Vianen en Eneco een klankbordgroep op. We nodigen u van harte uit om u aan te melden voor deze klankbordgroep.

Wat doet de klankbordgroep?

De klankbordgroep heeft de volgende taken:

  • het adviseren van de gemeente Vianen en Eneco door het delen van vragen, idee├źn, suggesties en klachten met betrekking tot het windpark;
  • het adviseren over een deel van de besteding van het ruimtelijk kwaliteitsfonds.

Wie zoeken we?

Interesse?

Heeft u interesse in deelname aan de klankbordgroep, vul dan het aanmeldformulier in. De gemeente en Eneco maken een selectie uit de aanmeldingen, waarbij we kijken naar een spreiding over de gemeente en datum van aanmelding. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot maximaal 10. We ontvangen graag uiterlijk 6 april uw aanmelding. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze pagina
 

Gezocht: leden voor de Klankbordgroep Windpark Autena

Venster sluiten